На Луганщині вперше пройде конкурс проектів із патріотичного виховання

З обласного бюджету Луганської області виділили 200 тисяч гривень на Конкурс проектів із національно-патріотичного виховання молоді.

Про це було зазначено на засіданні координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді, повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

«Завдяки спільній планомірній роботі вже є позитивні результати: молодь вивчає та цікавиться історією своєї країни, діти вчаться змалечку любити свій край, цінувати своїх героїв. Ми працюємо над важливою справою, і попереду у нас ще багато роботи», - цитує прес-служба Луганської ОДА заступника глави області Ольгу Лішик.

Як зазначається, під час засідання розглянуто регіональну цільову програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Луганщини на 2018-2020 роки та план проведення Всеукраїнської акції «Покрова Героїв». Зокрема, було повідомлено, що у цьому році вперше проводитиметься обласний Конкурс проектів із національно-патріотичного виховання молоді. До участі запрошуються представники громадських організацій.

Читайте також: Кількість інклюзивних класів у Вінниці зросла в півтора рази

Поінформовано, що на реалізацію конкурсу з обласного бюджету виділено 200 тис. гривень. Подавати проекти можна з початку листопаду.

Регіональна цільова програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді Луганщини на 2018-2020 роки затверджена головою обласної