Одеситу, який облив кислотою підлітка, "світить" до 7 років

Співробітники Приморського відділу поліції Одеси кваліфікували як злісне хуліганство дії 50-річного одесита, що облив сірчаною кислотою 12-річного підлітка.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського головного управління Нацполіції, пославшись на очільника управління Дмитра Головіна.

"Співробітники Приморського відділу поліції встановили, що інцидент стався через те, що підліток з друзями грався під вікнами квартири 50-річного одесита. Невдоволений чоловік розпилив у бік хлопчика сірчану кислоту, внаслідок чого на його шиї, голові та тулубі з’явилися опіки. Мати постраждалого звернулася до поліції", - прокоментував ситуацію генерал Головін.

Читайте також: В Одесі чоловік облив кислотою 12-річного хлопця

Для встановлення характеру ушкоджень матір із сином направили у лікарню, а правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.