В Одесі під час огляду автомобіля поліція виявила цілий арсенал зброї

Фото

Увечері 6 липня правоохоронці зупинили на проспекті Тараса Шевченка автомобіль Toyota, у салоні якого перевозили велику кількість автоматичної та холодної зброї, а також магазини з патронами до автоматів.

Про це повідомив відділ комунікацій Одескього главку Нацполіції.

"На спецлінію "102" увечері надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць міста рухається автомобіль, в якому, ймовірно, знаходиться велика кількість незаконної зброї. Під час огляду автомобіля Toyota було виявлено предмети схожі на холодну зброю та кілька одиниць автоматичної зброї", - зазначили в поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції міста. Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, вилучені предмети буде передано на відповідні експертизи.

Читайте також: Стрілянина у Києві: поліція не виключає замовного вбивства

Про затриманння правопорушників, причетних до транспортування зброї, у главку поліції не повідомляють.

Між тим, очевидці поліцейської операції, в якій було задіяно кілька десятків оперативників, засвідчили затримання кількох озброєних людей, що пересувались у чорному автомобілі Toyota представницького класу. Із салону авто одеської реєстрації було вилучено зброю та магазини до автоматів Калашникова.