У Генічеську потонула відпочивальниця

У м.Генічеську на Херсонщині в районі міського пляжу потонула відпочивальниця з Харкова, яка разом з двома своїми онуками, громадянами Росії, плавала на надувному матраці.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в понеділок у Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

"1 липня о 16.05 в місті Генічеськ у районі міського пляжу потонула жителька Харкова (1955 р.н.), яка разом з двома своїми онуками (2007 р.н. та 2010 р.н.) плавала у морі на надувному матраці. Діти - громадяни Російської Федерації, жителі Бєлгородської області, які влітку гостювали у бабусі. Онуків з води врятували відпочивальники, які в цей час знаходилися неподалік місця події", - розповіли в департаменті.

Читайте також: На Херсонщині вночі згоріли 170 гектарів пшениці

Як з'ясувалося, під час плавання матрац із людьми, найвірогідніше, перекинувся, що і спричинило трагедію. А плавали відпочивальники поза зоною дії рятувального посту, в місці, яке не обладнане для купання.

Наразі дітей госпіталізовано до Генічеської центральної районної лікарні. "Одна дитина наковталася води, а друга дуже злякалася. Обоє зараз під наглядом лікарів",-  зазначили в департаменті.