У Львові розпочав роботу Дитячий форум

Фото

У львівському Палаці мистецтв розпочав роботу триденний Дитячий форум – унікальний  фестиваль родинного дозвілля, в якому  дитячі розваги поєднуються з отриманням корисних вмінь і навичок.

Серед організаторів заходу - Львівська обласна державна адміністрація, Львівська обласна рада, Палац мистецтв Львова, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

"Цього року Дитячий форум відбувається у форматі великої гри «8 ключів Буквордсу», - зазначається у повідомленні.

На Львівщині стартував Дитячий форум / Фото: loda.gov.ua

За задумом організаторів, відвідувачів має об’єднати просторова гра-квест з пошуку 8 загублених ключів від дверей чарівного королівства Буквордс. 

Читайте також: Дитяче літо: Ріст цін вище за інфляцію, «зубожіле населення» - не злякалося

Очікувана кількість відвідувачів - 15 тисяч, це діти до 13 років, батьки, вчителі, вихователі, бібліотекарі, переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» з 15 областей України та м. Львова, а також з районів та міст Львівської області. 

У програмі форуму понад 1000 заходів: зустрічі із сучасними топовими дитячими письменниками, презентації новинок української літератури, майстер-класи, ігрові квести.

Сьогодні у програмі заходу фестиваль настільних ігор "Ігросфера" та унікальний проект "Колискова для Олекси", де через українські колискові намагатимуться  розповісти світові про аутизм.