У херсонському ТРЦ бомби не знайшли

Херсонська поліція після отримання анонімного повідомлення про замінування торгівельно-розважального центру "Fabrika", оглянула його приміщення та прилеглу територію і не знайшла там вибухових пристроїв.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив заступник начальника відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Херсонській області Віталій Байдаров.

"Отримане повідомлення про замінування ТРЦ "Fabrika" виявилось неправдивим. В результаті проведеного там вибухотехніками та кінологами огляду приміщень і прилеглої території, вибухових пристроїв не виявлено", - розповів Байдаров.

Як він зазначив, із ТРЦ "Fabrika" були евакуйовані 1 тис. відвідувачів та персоналу. Охорону публічного порядку забезпечували 30 поліцейських.

Читайте також: Поліція затримала чоловіка за "мінування" будівлі СБУ

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю на електронну пошту ГУ Нацполіції в Херсонській області надійшло анонімне повідомлення про замінування торгово-розважального центру "Fabrika". Це вже друге у травні повідомлення про замінування цього закладу. 2 травня 2018 року поліція Херсонщини теж отримала на свою електронну пошту анонімне повідомлення про замінування ТРЦ "Fabrika". Повідомлення виявилося неправдивим. Вибухонебезпечних предметів та пристроїв не виявили.