Стрілянина у Харкові: лікарі повідомили про стан потерпілого

Чоловік, що отримав поранення під час перестрілки в Харкові у ресторану в мікрорайоні "Нові будинки", після надання меддопомоги залишив лікарню.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в Харківській міській лікарні швидкої допомоги.

"Чоловік віком 38 років, який постраждав напередодні увечері в перестрілці, доставлений в лікарню з місця події зі сліпим пораненням ноги. Він отримав амбулаторну допомогу і залишив лікувальний заклад", - зазначили в лікарні.

Що стосується другого, 32-річного чоловіка, що отримав в цій перестрілці поранення в голову, то, пояснили в лікарні, він був доставлений в стані клінічної смерті: "Проведено усі реанімаційні заходи, але врятувати його не вдалося".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 29 березня в 23:00 в чергову частину Слобідського відділу поліції Харкова надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиці Ньютона і проспекту Льва Ландау чутні звуки пострілів. Поліція встановила, коли група близько 10 осіб вийшла з ресторану, до компанії несподівано підійшли декілька невідомих і відкрили стрільбу. В результаті, 32-річний чоловік отримав вогнепальне поранення в голову, а 38-річний - в ногу. Також кулями пошкоджено автомобіль Toyota. Нападники з місця події втекли, кинувши зброю.

Читайте також: У Харкові біля ресторану сталася стрілянина, є загиблий

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. По місту оголошена операція "Сирена".

За повідомленнями ЗМІ, невідомі розстріляли групу кавказців.