Москаль просить забрати із Закарпаття “конфліктного” главу виконавчої служби

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль наполегливо просить міністра юстиції Павла Петренка забрати з Закарпаття начальника управління державної виконавчої служби Сергія Губченка, оскільки навколо нього назріває серйозний конфлікт.

Про це повідомляється на офіційному сайті Москаля.

«Геннадій Москаль направив міністру юстиції України Павлу Петренку листа з проханням терміново забрати із Закарпаття начальника управління державної виконавчої служби (ДВС) Сергія Губченка, проти якого висунуто ряд звинувачень у масштабних зловживаннях при реалізації конфіскованого майна», - йдеться в повідомленні.

За словами самого Москаля, до облдержадміністрації надходять численні звернення від представників громадських організацій та журналістів про системні правопорушення та відсутність прозорості в діяльності Управління ДВС Головного територіального управління юстиції в Закарпатські області. Однак керівництво управління ДВС не вживає жодних заходів для усунення недоліків у своїй роботі.

«Враховуючи зазначене, а також той факт, що відносно начальника Управління ДВС відкрито цілий ряд кримінальних проваджень, прошу розглянути питання про звільнення або переведення Сергія Губченка в іншу область», - заявив Москаль.

Читайте також: Москаль пояснив, чому Закарпаття на має перспективного плану формування ОТГ

Він зазначив, що громадськість Закарпаття зробить усе можливе, щоб не допустити дану особу до виконання посадових обов’язків, і облдержадміністрація виступає цілком на боці громадськості.

Москаль просить Петренка «невідкладно відреагувати на дане звернення», оскільки, за його словами, довкола особи Губченка на Закарпатті назріває серйозна конфліктна ситуація.