На кордоні з Молдовою відкриють іще один спільний пункт пропуску

Церемонія початку спільного патрулювання центральної (придністровської) ділянки молдовсько-українського кордону на контрольно-пропускному пункті "Паланка-Маяки" пройде у вівторок, 19 грудня.

Як поінформували в прес-центрі Прикордонної поліції Молдови, в заході візьмуть участь керівники Прикордонних служб України і Молдови, делегації Європейського Союзу і EUBAM, а також представники Посольства України в Молдові, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

Патрулювання здійснюватиметься співробітниками Прикордонної поліції Молдови і Державної прикордонної служби України. Як повідомили в прес-службі, цього ж дня буде представлено звіт про хід реалізації проекту з будівництва ще одного пункту спільного контролю на КПП "Паланка". Цей проект реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу, уряду Республіки Молдова і Програми ООН з розвитку (PNUD).

Читайте також: На кордоні з Молдовою викрили міжнародну банду контрабандистів

Раніше на центральній (придністровській) ділянці молдовсько-українського кордону вже було відкрито пункт спільного контролю на КПП "Первомайськ-Кучургани".

Пункти спільного контролю на молдовсько-українському кордоні відкриваються відповідно до Угоди, яку було підписано між урядами Молдови і України.