Під Києвом пограбували водія: вкрали авто й пляшку горілки

Фото

У Броварах Київської області двоє молодиків напали на чоловіка з метою пограбування та, завдяки оперативності поліції, були затримані. Відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

«Пізно ввечері у місті Бровари двоє молодиків накинулись на чоловіка, який щойно вийшов з магазину, зірвали з шиї золотий ланцюжок, забрали у нього ключі від автівки, пляшку горілки і зникли на викраденому «Volkswagen Passat» у невідомому напрямку. Щойно надійшло повідомлення на 102 поліції Київщини від 23-річного жителя Броварів про пограбування, на місце події миттєво прибули наряд групи реагування патрульної поліції, бійці поліції охорони та одразу почали переслідувати викрадачів авто», - йдеться у повідомленні.

Завдячуючи оперативності працівників поліції та небайдужим людям, які відгукнулись і першими прийшли на допомогу потерпілому чоловіку, зловмисникам не вдалося далеко втекти. Працівники поліції на службових авто загнали втікачів «у глухий кут» і затримали їх у порядку ст. 208 КПК України.

Читайте також: В Одесі розкрили зухвале пограбування інкасаторів - затримані копи

Зловмисниками виявилися 25-річний житель Одещини та 22-річний місцевий мешканець. Спочатку вони заперечували свою причетність до скоєння злочину. Однак поліцейські виявили та вилучили у них речі, які впізнав потерпілий молодий чоловік. Наразі молодики перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) та за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує ув'язнення від чотирьох до шести років. Триває слідство.