Кривава ДТП у Харкові: на місці аварії відслужили панахиду за загиблими

Панахиду на місці ДТП на Сумській 18 жовтня, де загинули п'ять осіб і шестеро постраждали, провели священнослужителі УПЦ КП.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли в єпархіальному управлінні УПЦ КП.

"Напередодні ввечері на Сумській, на місці трагедії 18 жовтня, митрополит Харківський і Богодухівський УПЦ КП Митрофан провів панахиду за загиблими. Панахида приурочена до 40 дня з дня загибелі людей", - зазначили в управлінні.

До місця трагедії десятки харків'ян принесли квіти і свічки.

Читайте також: Кривава ДТП у Харкові: вагітну постраждалу виписали з лікарні

Як повідомляв раніше Укрінформ, 18 жовтня о 20.45 на пішохідному переході біля виходу зі станції метро "Площа Конституції" зіткнулися авто Lexus, за кермом якого була 20-річна дівчина, і Volkswagen Touareg. В результаті Lexus відкинуло на пішоходів, які переходили дорогу на зелений сигнал світлофора: 5 осіб загинули на місці, 6 госпіталізовані, у тому числі, вагітна жінка.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України з санкцією до 10 років позбавлення волі.

Водій Lexus, Олена Зайцева, арештована на два місяці - до 16 грудня - без можливості застави. 

26 жовтня у лікарні померла 24-річна дівчина із потерпілих.

6 листопада підозрюваним став водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов, який почав рухатися на заборонний сигнал світлофора. Через три дні суд виніс рішення про його ув‘язнення на 42 доби без можливості внесення застави.

Станом на 22 листопада з лікарні виписані четверо потерпілих, включаючи вагітну жінку. У лікарні поки що залишається 26-річна Ганна Комар.