У Харкові водопровід обіцяють відремонтувати до опівночі

Аварію на водопроводі, який забезпечує водою жителів семи мікрорайонів Салтівського житлового масиву в Харкові, ліквідують до опівночі.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у Харківській міськраді з посиланням на директора комплексу "Харьківводопостачання" КП "Харківводоканал" Владлена Волкова.

"Роботи проводяться без припинення подання води абонентам. У разі потреби, підвозитимуть воду автоцистернами підприємства. Орієнтовний час закінчення аварійно-відновлювальних робіт - 24:00", - відзначили у міськраді.

За словами директора департаменту інфраструктури Сергія Дульфана, завдяки спільним зусиллям КП «Харківводоканал» і поліції оперативно розроблено нову схему організації дорожнього руху на цій ділянці.

Читайте також: У Харкові обмежили рух транспорту через аварію на водопроводі

"Нині обмежено рух однією смугою проспекту Ювілейного у бік 602-го мікрорайону. Тут повністю зняли рух електротранспорту. Рух організовано по протилежному боці проспекту з обмеженням по одній смузі у кожному напрямку", - пояснив Дульфан.

За його словами, якщо у ході аварійно-відновлювальних робіт задіюють багато техніки, то "можливе повне закриття руху транспорту на цій ділянці".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 10 листопада на Салтівському житловому масиві у Харкові зафіксовано аварію на водопроводі діаметром 1200 мм. Трубопровід глибокого залягання проходить під проїжджою частиною проспекту Ювілейного.