На Луганщині закидали гранатами магазин і будинок

У селі Мусіївка Міловського району, що за три кілометри від кордону з РФ, невідома особа кинула гранату РГД-5 у приміщення продуктового магазину, а пізніше кинула дві гранати РГД-5 до приватного будинку.

Такий допис на своїй сторінці у Facebook зробила начальник відділу комунікацій поліції Луганської області Тетяна Погукай.

«Ввечері, о 20-й годині, невідома особа відкрила вхідні двері до приміщення продуктового магазину, що розташований по вул. Центральній у с. Мусіївка Міловського району, та кинула гранату РГД 5, яка не здетонувала (кільце висмикнуте, чека залишилась у запалі). О 22.15 невідома особа кинула гранати у двір та у вікно житлового будинку, внаслідок чого сталися вибухи. Внаслідок вибухів тілесні ушкодження у вигляді мінно-вибухової травми, осколкового поранення м‘яких тканин нижніх кінцівок отримала 60-річна жінка, яка мешкала у вказаному будинку разом зі своїм чоловіком. Жінка госпіталізована до хірургічного відділення Міловської лікарні», - повідомила Погукай.

Читайте також: Відвідувачу київського суші-бару прострелили голову - ЗМІ

Співробітниками поліції вживається комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння вказаних злочинів. На місці події працюють слідчо-оперативні групи, співробітники «КОРДу» та спецпризначенці разом із оперативниками карного розшуку та дільничними офіцерами поліції відпрацьовують територію району – населені пункти та територію, яка межує з кордоном РФ.

Факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за статтею ст.15 ст. 115 КК України «Замах на вбивство».