Прикордонники зняли з теплохода грузина, якого шукав Інтерпол

Прикордонники Одеського загону затримали громадянина Грузії, який розшукувався Інтерполом за вчинення кримінального злочину в Німеччині.

Про це йдеться на сайті ДПСУ.

"Прикордонники Одеського загону зупинили в пункті пропуску «Чорноморськ-п/п» громадянина Грузії, який прибув в Україну теплоходом під прапором Литви. Під час проходження паспортного контролю прикордонники встановили, що іноземець перебуває у міжнародному розшуку за крадіжку, пов’язану з насильством, на території Німеччини. Затриманого встановленим порядком прикордонники передали представникам Національної поліції", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прикордонники за базою даних Інтерполу цьогоріч затримали понад 1500 осіб

Крім того, автомобіль, який знаходився в міжнародному розшуку, зупинили учора прикордонники Чернігівського загону. Під час перевірки транспортного засобу «Хюндай» 2016 року випуску білоруської реєстрації, який прямував з України через пункт пропуску «Нові Яриловичі», відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. В ході встановлення обставин було з’ясовано, що автівку викрали на території Російської Федерації. Водія та транспортний засіб передали до Нацполіції.