Під Харковом відновили залізничне полотно, пошкоджене при зіткненні вантажівки з потягом

Відновлено 300 м залізничного полотна у Великобурлуцькому районі, пошкодженого напередодні при зіткненні на переїзді вантажівки і приміської електрички.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-офіцер відділу комунікацій поліцейського головкому в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Напередодні вдень до Великобурлуцького відділення поліції надішло повідомлення про НП на залізничному переїзді біля села Приколотне. Тут зіткнулися автомобіль КамАЗ-5320 під керуванням 25-річного жителя селища Федорівка і приміський електропоїзд "Куп'янськ-вузловий - Вовчанськ". Пошкоджено 300 м залізничного полотна, через що було припинено рух потягів. Полотно сьогодні відновили", - відзначила Алексєєва.

За її словами, при зіткненні постраждали два пасажири потяга віком 32 і 44 років: "Обидва госпіталізовані, їх стан стабільний".

"Вантажівка від удару впала набік, на її корпусі вм'ятини. Водій відбувся забиттями", - додала Алексєєва.

Як стало відомо, за фактом НП відкрито кримінальне провадження на підставі ч.1 ст.286(порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.