Чиновник, який "ловив гав" на нараді Гройсмана, подав у відставку

Перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Сахневич написав заяву про звільнення.

Про це повідомляється на офіційній сторінці голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча у Facebook.

"Так, заява про звільнення з посади ним написана і направлена на розгляд до Кабінету міністрів України. Про результати буде повідомлено», - йдеться у повідомленні від імені прес-служби.

За інформацією ЗМІ, 15 серпня під час всеукраїнської селекторної наради з підготовки до нового навчального року, що проходила у Дніпрі, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман побачив, що Сахневич займається чимось стороннім, і попросив його повторити останні кілька тез свого виступу. Чиновник зробити цього не зміг, після чого глава уряду порекомендував йому звільнитися.

Читайте також: Гройсман анонсував "достатньо жорсткі" вимоги до чиновників на місцях

"Ви неуважно слухали, що сказав Прем’єр-міністр. Прем’єр-міністр говорив про національну економіку. Я думаю, що Вам треба прийняти рішення і знайти собі іншу роботу, я з вами працювати не буду. Я говорю про національну економіку, про дітей у дитячих садочках, а ви сидите, ляси точите", - обурився Гройсман.

Пізніше на брифінгу Прем'єр сказав, що не має наміру ініціювати звільнення Сахневича. Однак залишає це питання на розсуд голови Чернігівської ОДА.