У Скадовську авто поліцейських зіткнулося зі "швидкою" - двоє постраждалих

У курортному Скадовську на Херсонщині у суботу ввечері сталося зіткнення патрульного автомобіля, в якому перебували поліцейські з Дніпра, та карети "швидкої допомоги", водій якої та фельдшер постраждали.

Про це повідомляється на сторінці обласного управління Національної поліції у Facebook.

"Херсонська поліція з'ясовує обставини ДТП в Скадовську за участю колег із м. Дніпро. Вчора близько 20.30 в чергову частину Скадовського відділення поліції надійшло повідомлення, що на одному з перехресть міста зіткнулися автомобілі патрульної поліції та "швидкої допомоги". В результаті ДТП водій "швидкої" та фельдшер дістали легкі тілесні ушкодження, патрульні поліцейські не постраждали", - повідомили у прес-службі облуправління.

Читайте також: На Львівщині зіткнулися три автівки: одна людина загинула, шестеро поранені

Як встановила слідчо-оперативна група, обидва автомобілі рухалися по вул. Гагаріна в одному напрямку – "швидка допомога" попереду, а патрульні поліцейські з Дніпра, які перебувають у відрядженні на час курортного сезону, позаду. За словами свідків, автомобіль "швидкої" рухався без маячків, а патрульна Toyota Prius, увімкнувши звуковий сигнал і маячки, пішла на випередження. На перехресті з вул. Балтазарівською водій "швидкої" почав повертати ліворуч - і тоді сталося зіткнення.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії.