На Херсонщині легковик влетів у тягач, загинула жінка

На Херсонщині легковий автомобіль, в якому їхали молоде подружжя та двоє їх маленьких дітей, зіткнувся з тягачем, в результаті чого жінка загинула, а чоловік та діти отримали травми і госпіталізовані до райлікарні.

Про це  кореспондентові Укрінформу повідомила  провідний фахівець прес-служби Головного управління ДСНС у Херсонській області Оксана Федоренко.

"19 серпня о 05.16 на номер Служби порятунку "101" міста Олешки надійшло повідомлення про те, що на вул. Гвардійській трапилась дорожньо-транспортна пригода - легковий автомобіль зіткнувся з тягачем. У легковику їхала сім'я - чоловік (1990 р.н.), дружина (1992 р.н.) та двоє їх маленьких дітей - дівчинка (2014 р.н.) та хлопчик (віком до одного року). В результаті зіткнення жінка загинула на місці ДТП, а чоловік і двоє діток отримали травми і госпіталізовані до Олешківської центральної райлікарні", - розповіла Федоренко.

Рятувальники, які прибули на місце аварії, за допомогою спецінструменту дістали загиблу жінку з понівеченого автомобіля.

Читайте також: Брат жертви ДТП каже, що за кермом був власник "Карпат" Димінський

Згідно з попередньою інформацією, водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, виїхав з проїжджої частини дороги і зіткнувся з тягачем, що стояв на узбіччі.