Прем'єр квапить регіони з підготовкою до опалювального сезону

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав місцеву владу завершити підготовку до нового опалювального сезону 2017/2018 до 1 жовтня, а краще - до 15 вересня.

Про це він заявив у четвер під час селекторної нараді в ході робочої поїздки до Миколаївської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Давайте домовимося про те, що свідченням якісної підготовки буде готовність до нового опалювального сезону станом на 1 жовтня 2017 року, не 15 жовтня, а на 1 жовтня, ще краще - на 15 вересня”, - сказав Гройсман.

Він пообіцяв 15 вересня зібрати ще одну селекторну нараду з регіонами, щоб підсумувати результати такої підготовки.

Глава уряду також закликав місцевих керівників докласти максимум зусиль для того, щоб під час снігопадів було забезпечено ефективне розчищення доріг.

“Я розумію, що важко, я розумію, що складно, але правильно підготуйтесь і утримуйте в нормальному стані українські дороги, принаймні, по-максимуму все, що зможете, маєте вичистити. Зрозуміло, що і техніки теж є недостатньо, у нас до перших опадів є місяці, щоб підготуватися”, - підкреслив Прем’єр-міністр.

Читайте також: Гройсман заявляє про 600 днів "без краплини російського газу"

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Гройсман перебуває з робочою поїздкою у Миколаївській області. Цього тижня він також здійснив робочі поїздки на Дніпропетровщину та Херсонщину.