Зі Львова вже вивезли майже половину сміттєвих завалів

Зі Львова уже вивезено 45 відсотків твердих побутових відходів, що накопичились на контейнерних майданчиках, – це 2925 тонн із задекларованих міськрадою 6500 тонн.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі ЛОДА.

«За оперативною інформацією департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації, станом на 9.00  30 червня зі Львова вже вивезено 45 відсотків твердих побутових відходів, що накопичились на контейнерних майданчиках – це 2925 тонн із задекларованих міськрадою 6500 тонн»,- зазначили у прес-службі.

Робота з вивезення відходів продовжується, перевізники ТПВ працюють у посиленому режимі із залученням додаткової спецтехніки. Щоденно вивозяться ТПВ із тих контейнерних майданчиків, які не були переповненими, а це ще 774 майданчики.

Для забезпечення належного захоронення ТПВ з Львова звалища та полігони області відкоригували свої графіки роботи та приймають відходи у нічний час та у вихідні дні. На звалищах та полігонах також залучають додаткову спецтехніку для розгортання та ущільнення відходів для запобігання їх самозагорянню.