Військовим прокурором Південного регіону призначили уродженця Луганщини

Головний військовий прокурор Генпрокуратури України Анатолій Матіос представив сьогодні в Одесі новопризначеного прокурора Південного регіону - підполковника юстиції Олександра Цибенка.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Олександр Цибенко - уродженець Луганської області, служив до цього керівником Слідчого управління Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України, на інших відповідальних посадах. Прокурор Цибенко також з честю виконував свій військовий обов'язок у зоні АТО, він - працелюбний і відповідальний військовослужбовець, має унікальну пам'ять", - зазначив Матіос, представляючи Цибенка персоналу прокуратури Південного регіону.

У свою чергу, Цибенко зауважив, що знає "як про значні здобутки, так і про невирішені проблеми військової прокуратури Південного регіону. Однак вони мають несистемний характер", і висловив упевненість, що невдовзі поставлені перед прокуратурою завдання будуть успішно виконані.

Попереднього прокурора Південного регіону Максима Якубовського Матіос призначив помічником Головного військового прокурора Генпрокуратури України.