У Луцьку маршрутка в'їхала в ліхтар, 12 постраждалих

Фото, відео

У Луцьку 23-річний водій маршрутного таксі не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та здійснив зіткнення з електроопорою.

Водія та 11 пасажирів швидка медична допомога доставила до лікарні, з них п'ятьох осіб госпіталізували, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

«11 червня близько 11 години в чергову частину Луцького відділу поліції по лінії «102» надійшло повідомлення від фельдшера швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Гнідавська трапилось ДТП із потерпілими. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції», - йдеться у повідомленні.

Попередньо з'ясовано, що 23-річний водій, керуючи автобусом «Еталон», на вулиці Гнідавській, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та здійснив зіткнення з електроопорою. Внаслідок автопригоди водія та ще 11 пасажирів автомобілями швидкої допомоги доставили до лікарень міста. З них п'ять осіб госпіталізували.   

Фото: volynpost

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.