Частина Лисичанська залишилась без води через борги водоканалу

Пожежники  забезпечили мешканців Лисичанська водою, постачання якої у деякі райони міста припинено 29 травня через борги водоканалу перед енергетиками.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Луганській області.

«Бійці Державної пожежно-рятувальної частини № 64 м. Лисичанськ у Луганській області 31 травня забезпечили мешканців міста водою, яка припинила надходити у деякі райони м. Лисичанськ ще з 29 травня», - повідомила прес-служба.

Рятувальники запевнили, що підвозитимуть воду, доки не відновиться водопостачання. 

Така ситуація склалася внаслідок заборгованості комунального підприємства «Лисичанськводоканал» перед Луганським енергетичним об’єднанням за постачання електроенергії.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Сергія Шиліна на позачерговому засіданні вирішила клопотати про розгляд цього питання на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю представників ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» та «Лисичанськводоканалу», а також звернутися до облдержадміністрації щодо виділення коштів на погашення боргу ЛКСП «Лисичанськводоканал» перед ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання».