Заступник мера Дніпра каже, що активіст покусав його просто у кабінеті

У будівлі виконавчого комітету й міської ради Дніпра в середу сталася бійка між заступником міського голови Михайлом Лисенком та представником одного з об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) Сергієм Варфоломієм.

Активіст, використовуючи підтримку опозиційних депутатів, зокрема Дмитра Хозіна, поскаржився у соцмережі Facebook, що мер Борис Філатов начебто розбив йому обличчя, а Лисенко плював на нього, також Варфоломій звинуватив заступника мера в корупції.

Як розповів на прес-конференції заступник міського голови Дніпра Лисенко, конфлікт дійсно стався в його кабінеті під час обговорення міської програми підтримки ОСББ.

«Сьогодні на бюджетну комісію проникли так звані активісти, озброєні відеокамерою, які намагалися зірвати роботу бюджетної комісії. Після того, як я покинув засідання, вони почали мене переслідувати. Група цих людей, очолювана Варфоломієм, намагалася увірватися в кабінет, Варфоломію все-таки це вдалося, в результаті чого він пару разів мене вдарив, вкусив мене за руку, порвав на мені піджак і був виведений прибулими співробітниками муніципальної поліції», - розповів Лисенко.

Він також додав, що під час інциденту Філатова в кабінеті не було.

Також відомо, що до міськради була викликана швидка допомога.

На засіданні позачергової сесії міскради Філатов пояснив, що певні люди хотіли б бачити «свій прапор» над програмою підтримки ОСББ, але він вніс на розгляд комісій цю програму від свого імені.