На Рівненщині в готель кинули гранату

Невідомі особи кинули гранату РГД-5 на територію готельного комплексу у селі Колоденка Рівненської області. Унаслідок вибуху пошкоджено два автомобілі відвідувачів закладу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

"Сьогодні, 3 квітня, близько опівночі до поліції надійшло повідомлення від 23-річної адміністратора закладу, що на території готельного комплексу в селі Колоденка вибухнув невідомий предмет, унаслідок чого пошкоджені два автомобілі. Ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські на місці події встановили, що з боку автодороги Київ-Чоп невідома особа кинула на територію парковки готельно-розважального комплексу предмет, ззовні схожий на гранату РГД-5.

Зазначається, що унаслідок вибуху було пошкоджено автомобілі Opel Antara 46-річного львів'янина та Skoda Octavia, який належить 35-річному киянину. Водії прямували до Львова та до Києва в особистих справах та зупинилися у готельному комплексі.

За частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні. Поліцейські проводять оперативні заходи щодо встановлення осіб зловмисників. Їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.