Чоловік 8 березня на смерть збив свою дружину-депутата

У Запорізькій області увечері 8 березня чоловік на автомобілі з необережності на смерть збив свою дружину - депутата райради.

Інцидент стався у селі Приморський Посад Приазовського району.

Сьогодні інформацію про подію офіційно підтвердили у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

«8 березня 2017 року о 21:55 у поліцію надійшло повідомлення про те, що близько 20:30 в кареті швидкої допомоги померла 48-річна депутат Приазовської районної ради. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції, співробітниками якої встановлено, що жінка з чоловіком 8 березня знаходилися на дачній ділянці в селі Приморський Посад. Близько 19:30 46-річний чоловік сів за кермо автомобіля Chevrolet, почав рух заднім ходом і відчув перешкоду, а коли вийшов, побачив, що вчинив наїзд на дружину», - повідомили в поліції.

За даними правоохоронців, чоловік викликав «швидку», поклав постраждалу в автомобіль і виїхав назустріч медикам, з якими через кілька хвилин зустрівся на дорозі. Жінці почали надавати меддопомогу, але врятувати її життя не вдалося: від отриманих у результаті ДТП травм жінка померла в кареті швидкої допомоги.

На сьогодні інцидент кваліфіковано за ч.2 ст.286 КК України - «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Відкрито кримінальне провадження. Ведеться слідство.