Подвійне вбивство в Овідіополі: підозрюваний повісився в СІЗО - джерело

Ексклюзив

Підозрюваний у вбивстві жінки та дитини в Овідіополі у ніч проти суботи покінчив життя самогубством в Одеському СІЗО.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомило джерело у Південному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України.

"Близько 5 год. 28 січня утримуваний у камері СІЗО фігурант кримінального провадження про подвійне вбивство знайдений повішеним у камері", - зазначив співрозмовник агентства.

У відділі комунікацій управління поліції в Одеській області цього факту не коментують. "Ми не володіємо такою інформацією", - сказала керівник відділу Олена Войтенко.

Як повідомлялося, 29 грудня на місці пожежі в Овідіополі було виявлено обгорілі тіла 42-річної місцевої мешканки та її дворічної доньки. В обох були відрубані голови. Підозрюваний у вбивстві втік з місця злочину на вантажівці. На думку поліцейських, він мав намір скоїти наїзд на велику юрбу людей.

У результаті спецоперації 31-річного зловмисника затримали протягом доби в посадці неподалік від Овідіополя. Під час слідчого експерименту він заявив, що мотивом убивства була помста.

Слідчий інкримінував підозрюваному скоєння злочину, передбаченого ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.