На Закарпатті рятувальники витягли із заметів понад 100 автомобілів

Рятувальники ліквідовують наслідки негоди на території Закарпатської та Львівської областей. На Закарпатті вони відбуксирували 103 автомобілі, а на Львівщині - швидку допомогу та два автомобілі й автобус, які застрягли на засніжених трасах.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Впродовж 5 січня підрозділи ДСНС у Львівській області 4 рази залучалися до ліквідації наслідків складних погодних умов. Зокрема, рятувальники витягнули із снігового замету автомобіль швидкої медичної допомоги в селі Пасіки-Зубрицькі по вул. Космонавтів Пустомитівського району. Також здійснено буксирування двох легкових автомобілів у містах Борислав та Турка. Крім того, у Львові підрозділи ДСНС дістали з кювету автобус. Станом на 8:00 проїзд по автошляхах державного значення забезпечено», - йдеться у повідомленні.

На території Закарпатської області з 4 по 6 січня для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автодорогах області рятувальниками надано допомогу в буксируванні та вивільненні зі снігових заметів 103 автомобілів. Станом на 8:00 6 січня проїзд по автошляхах державного значення та перевалах, що проходять через них, забезпечений у нормальному режимі. Водіям великовагового транспорту, котрі не можуть самостійно здолати слизьку дорогу, рятувальники ДСНС надають допомогу в буксируванні. Відключень від електропостачання не зафіксовано. Наслідки сходження лавин у Хустському, Тячівському та Рахівському районах ліквідовано. Жертв та травмованих унаслідок сходження снігових мас та снігопадів немає.