Водія «п’яної» Toyota Prado за смертельне ДТП помістять під варту без застави

Київським райсудом Харкова обрано арешт як запобіжний захід для водія автомобіля Toyota Prado, який підозрюється в здійсненні ДТП, де на місці загинула 8-місячна дитина.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Обрано запобіжного заходу для підозрюваного в здійсненні ДТП: утримання під вартою, без можливості внесення застави", - зазначила Дубовик.

За її словами, утримання в СІЗО розраховано на 2 місяці досудового слідства.

"Планується перекваліфікація злочину з урахуванням того, що в результаті цього ДТП загинуло дві людини", - додала Дубовик.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 29 грудня в лікарні помер від травм, отриманих в ДТП, батько загиблої на місці події 8-місячної дівчинки.

27 грудня близько 17:00 автомобіль Toyota Prado рухався по окружній дорозі і зіткнувся з автомобілями ВАЗ 2107 і Volkswagen Caddy, внаслідок чого водія "жигулів" травмовано. Водій Toyota намагався втекти з місця ДТП і рушив у напрямі Салтовського шосе, де врізався в автомобіль ВАЗ 2102, в якому знаходилися троє дорослих і 8-місячна дівчинка. Дитина загинула на місці, його батьків госпіталізовано. Пасажир цієї машини не постраждав. Винуватця ДТП, який намагався втекти, затримано на місці, в його крові було 1,71 проміле алкоголю.