На Харківщині попрощалися з трьома бійцями 92-ої бригади, які загинули під Мар’їнкою

Жалобна панахида за трьома бійцями, загиблими під Мар’їнкою під час мінометного обстрілу, відбулася на плацу 92-ої окремої механізованої бригади в селі Клугино-Башкирівка Чугуївського району.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник Регіонального медіа-центру Міноборони полковник Дмитро Горбунов.

"10 грудня, обороняючи українські позиції неподалік Мар’їнки в Донецькій області, під ворожий артобстріл потрапив мінометний розрахунок 92-ої бригади. На місці загинули троє бійців: 38-річний старший солдат Віктор Клименко, 33-річний солдат Володимир Шоломинський і 34-річний старший солдат Андрій Лелякин. Ще один боєць - молодший сержант Олександр Літченко залишився в живих: його своїм тілом закрив від осколків побратим Володимир Шоломинський", - зазначив Горбунов.

За його словами, проводити в останню путь захисників України прийшли товариші по службі, родичі загиблих, представники влади, обласного військкомату.

"Загиблі бійці - жителі різних районів Харківщини: Первомайського, Барвенківського і Вовчанського. Всі вони служили за контрактом на півроку, і за пару місяців мали повернутися додому. У всіх загиблих залишилися діти", - додав Горбунов.

За його словами, загиблих поховають за місцем проживання рідних.