На Донеччині чоловік випав з вікна поліцейського відділку

У Донецькій області чоловік випав з вікна 4 поверху будинку Добропільського відділення поліції, прокуратура з'ясовує обставини події.

Про це в середу повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області. 

«Прокуратура з'ясовує обставини падіння чоловіка з вікна 4 поверху Добропільського відділення поліції - Слідчим управлінням прокуратури Донецької області проводяться оперативно-слідчі заходи по встановленню обставин отримання тілесних ушкоджень чоловіком під час перебування у відділенні поліції», - сказано в повідомленні.

Наразі встановлено, що 29 листопада в приміщенні відділення поліції проводилися слідчі дії, спрямовані на розкриття одного з кримінальних правопорушень, яке сталося в Добропіллі.

Приблизно о 16.30, під час бесіди зі співробітниками поліції, 33-річний раніше не судимий місцевий житель, якого викликали для дачі свідчень, вистрибнув з вікна приміщення, розташованого на 4 поверсі будівлі. Каретою швидкої допомоги потерпілий був доставлений у міську лікарню.

У результаті падіння чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму та переломи кінцівок.

Прокуратурою області проводиться комплекс заходів щодо встановлення всіх обставин події та причин, що спонукали чоловіка до такого вчинку.