На трасі Київ-Ковель зіткнулися три авто, є загиблий

Дорожньо-транспортна пригода трапилася напередодні на 131 км автодороги сполученням Київ - Ковель поблизу села Майданівка, що на Житомирщині. В результаті зіткнення трьох автомобілів одна людина загинула, двоє зі складними травмами доставлені в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області. 

"Наразі встановлено, що водій автомобіля Daewoo Lanos, 52-річний житель Овруцького району, рухаючись в напрямку міста Києва, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем Mercedes Vito під керуванням жителя Київщини. В результаті зіткнення автомобіль Mercedes Vito виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв лобове зіткнення з автомобілем Volkswagen Т4, під керуванням 46-річного жителя міста Коростеня. В результаті ДТП водій автомобіля Mercedes Vito від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, а два його пасажира з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до Коростенської лікарні", – йдеться у повідомленні.

Водієві автомобіля Volkswagen Т4, який також отримав тілесні ушкодження, було надано медичну допомогу без госпіталізації.

Наразі всі обставини ДТП з'ясовуються в рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.