Порошенко подякував Зубку за реформу децентралізації

Президент Петро Порошенко сьогодні в Житомирі публічно подякував віце-прем’єр-міністру – міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадію Зубку за впровадження реформи децентралізації.

На цьому Глава держави акцентував під час свого виступу в сесійні залі Житомирської облдержадміністрації, де він також представив нового голову ОДА Ігоря Гундича, повідомляє "Житомир.Info".

"На сьогоднішній день вперше вже два роки поспіль (і ця політика буде продовжуватися) ми в п’ять-шість разів збільшили кошти місцевих рад, які можуть бути направлені на розвиток. Сьогодні уже можна говорити і про дороги, і про освітлення, і про дитячі садки, лікарні, ФАПи, бо громада має вирішувати. Мені приємно, що і в уряді України за децентралізацію, за регіональний розвиток відповідає також житомирянин Геннадій Зубко. Саме з його енергією ці проекти рішуче втілюються в життя. Саме дякуючи його наполегливій роботі, проводяться ці реформи", – сказав Президент, попросивши привітати Зубка оплесками. 

Як повідомляв Укрінформ, Президент Порошенко 27 жовтня у Житомирі представив нового голову облдержадміністрації. Ним став Ігор Гундич, який близько двох місяців тимчасово виконував обов'язки очільника Житомирщини.