Контрабандисти везли 8 тонн м'яса у "ДНР" повз блокпости

У Донецькій області у м. Мар’їнка правоохоронцями затримані зловмисники, які хотіли на вантажному автомобілі перевезти на окуповану територію м'ясо на суму понад півмільйона гривень.

Про це у вівторок увечері повідомили в Мар’їнському  відділенні Волноваського відділу поліції Донецької області.

«У Мар’їнці поліцейські припинили нелегальне перевезення м'ясної продукції на суму понад півмільйона гривень - затримано вантажний автомобіль, в якому перевозили близько 8 тонн свинини без відповідних документів», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці наголосили, що жителі Бахмута і Лиману намагалися ввести поліцейських в оману і нелегально провезти товар на окуповану територію. Перевізники розробили план, за яким вони повинні були проїхати в обхід пунктів пропуску, проте в Мар’їнці вантажівка була зупинена поліцейськими.

В автомобілі в антисанітарних умовах була виявлена свинина, вагою понад 8 тонн, на загальну суму близько півмільйона гривень, і при цьому ніяких документів на вантаж у «підприємців» при собі не виявилося.

Походження м'ясної продукції встановить слідство, на місце були викликані співробітники фіскальної служби. Проходить перевірка, констатували правоохоронці.