АТО: за день – 22 обстріли, по Кримському ворог гатив із 120 мм мінометів

У зоні проведення АТО з опівночі і до 18.00 неділі бойовики порушили режим припинення вогню 22 рази. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«На Маріупольському напрямку противник порушував “режим тиші” в районі Павлополя та Широкиного, обстрілюючи позиції українських захисників з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, в районі Новозванівки – з кулеметів та стрілецької зброї, а біля Мар’їнки - зі стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

Також на Донецькому напрямку бойовики обстрілювали позиції ЗСУ поблизу Авдіївки з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а по Новгородському та Водяному вели вогонь зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку обстріли з боку окупантів із гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї зафіксовано в районі Станиці Луганської, по Новозванівці противник застосовував кулемети та стрілецьку зброю, а в районі Верхньоторецького вів вогонь зі стрілецької зброї. Позиції наших військ біля Кримського противник обстрілював із мінометів 120-го та 82-го калібру, а також із гранатометів та стрілецької зброї. 

Збройні Сили України суворо дотримаються режиму припинення вогню, натомість противник застосовує стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети.