На Волині фура протаранила автобус: дев’ятеро травмованих

У Волинській області вантажівка врізалася в автобус, що став на зупинці. Унаслідок зіткнення дев'ятеро пасажирів автобуса були травмовані, одного госпіталізовано.

Аварія сталася на автодорозі сполученням «Ковель-Жовква» поблизу села Литовеж Іваничівського району, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

«Учора, 28 вересня, близько 15 години 35-річний мешканець Рівненської області, керуючи вантажівкою «Scania», допустив зіткнення з пасажирським автобусом «Setra», який перевозив шахтарів і на зупинці здійснював висадку пасажирів. ...Унаслідок автопригоди 9 пасажирів автобуса дістали тілесні ушкодження. Одну пасажирку, 64-річну мешканку Нововолинська, госпіталізували у відділення травматології районної лікарні. Медики діагностували в неї закриту черепно-мозкову травму, перелом шийного хребця», - йдеться у повідомленні.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють усі обставини пригоди. Триває досудове розслідування.