СБУ та прокуратура провели обшук у Сватівській податковій

Прокуратурою Луганської області спільно з працівниками Служби безпеки, в рамках розслідування зловживань службових осіб податкової інспекції, проведено обшуки у Сватівській ОДПІ ГУ ДФС у Луганській області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області. 

«Слідчим відділом прокуратури Луганської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом використання службовими особами Сватівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Луганській області влади чи службового становища всупереч інтересам служби (ч.2 ст.364 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, з метою об'єктивності та всебічності розслідування, на виконання ухвали слідчого судді Сєверодонецького міського суду, обшуки були проведенні 9 вересня за місцем мешкання та роботи окремих працівників вказаної інспекції та приватного підприємства в місті Сватове.

«Під час обшуку вилучено речі та документи, що мають значення для розслідування кримінального правопорушення», - зазначили в прокуратурі.

На теперішній час досудове слідство триває.

Санкція ч.2 ст.364 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.