Прикордонники затримали вантажівку запчастин із Росії

Фото, відео

Прикордонники відділу "Велика Писарівка" Сумського загону запобігли переміщенню через кордон великої партії запчастин до автомобільної техніки із Росії.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. 

"Прикордонний наряд, який ніс службу неподалік від кордону, на напрямку між російським населеним пунктом Сподарюшине та українським Попівка помітив рух транспортного засобу від лінії держрубежу в тил території України. Негайно висунувшись на вказаний напрямок, прикордонники  в ході переслідування зупинили та затримали вантажний автомобіль марки "МАЗ" української реєстрації. Керував транспортним засобом наш співвітчизник", - йдеться у повідомленні.

У кузові вантажівки вартові кордону виявили 55 ящиків та 60 мішків з автозапчастинами. Жодних товаросупровідних документів на вантаж у чоловіка не було. Попередньо встановлено, що весь товар російського виробництва, на що вказує відповідне маркування.

Наразі транспортний засіб разом з вантажем доставлено до прикордонного підрозділу, встановленим порядком його передано працівникам фіскальної служби. За незаконне перетинання державного кордону України 23-річному жителю прикордоння доведеться відповідати в суді.

Фото: Держприкордонслужба

Відео: Держприкордонслужба