АТО: Бойовики гатили із «Градів» по Красногорівці

Російські окупаційні війська не припиняють порушувати режим припинення вогню в зоні АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook

"Авдіївку ворог півтори години обстрілював з самохідних установок 122 мм калібру, випустивши по ній біля восьми десятків снарядів. На ділянці Авдіївка – Луганське окупанти активно використовували міномети 120 мм та 82 мм калібру, гранатомети та великокаліберні кулемети. У Луганському до того ж противник задіяв бойові машини піхоти та зенітні установки, поблизу Верхньоторецького теж застосував БМП, також тут проявив себе снайпер", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, на Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами важкої артилерії противник ще до світанку завдав удари по Невельському та Кераміку, застосувавши калібр 152 мм.

На Маріупольському напрямку по позиціях у Красногорівці ворог застосував ракетні системи залпового вогню «Град». Широкине продовжив обстрілювати з мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру, у Красногорівці та Павлополі використав міномети, а у Талаківці стрілецьку зброю.

Щодо Луганщини - гранатометний вогонь вівся по укріпленнях у Кримському, Новоолександрівці та Новозванівці. Як уточнюють у штабі, у Новозванівці, до того ж, зафіксовано снайперську активність.

Загалом, окупанти сьогодні 30 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.