На Дніпропетровщині поліція затримала озброєних псевдоінкасаторів

На Дніпропетровщині четверо озброєних чоловіків відрекомендувалися співробітниками банку та намагалися здійснити інкасацію в одній із служб доставки.

Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Дніпропетровській області. 

«Подія сталася 26 серпня в м.Апостолове. До відділення служби доставки на автомобілі без спеціального обладнання з донецькими номерами під’їхали чотири чоловіки із зброєю без форменого одягу.

Один з чоловіків відрекомендувався співробітником банку, але не надав відповідних документів чи посвідчення, після чого невідомі намагались здійснити інкасацію. Працівники пошти їм відмовили та зателефонували до поліції, бо у них виникли сумніви стосовно інкасаторів. Отримавши виклик, поліцейські миттєво виїхали на місце, але автомобіль з ймовірними інкасаторами виїхав з м.Апостолове в сторону м.Нікополя. Вже через 30 хвилин на території м.Нікополя поліцейським вдалося затримати автомобіль з чоловіками», - йдеться в повідомленні.

Наразі проводиться перевірка, встановлюються особи затриманих та з’ясовуються всі обставини події.

Як зазначили в поліції, вже відомо, що крім представника банку в автомобілі знаходились співробітники охоронної фірми. У ході огляду автомобіля вилучено 2 пістолети без документів.

Наразі дії затриманих кваліфіковано за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю).