Президент вручив бійцям держнагороди та ордери на квартири

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Харківської області вручив 43 військовослужбовцям високі державні нагороди.

Про це повідомляється на офіційному Інтернет-порталі Глави держави. 

«Державними нагородами відзначено 43-х військовослужбовців: 28 військових ЗСУ, 6 - Нацгвардії, 4 - Державної прикордонної служби, 4 - СБУ, 3 - Національної поліції. Серед нагород - ордени Богдана Хмельницького, Данила Галицького, «За мужність», медалі «За військову службу Україні» та «За бездоганну службу». Медаллю «За врятоване життя» також нагороджено одного поліцейського», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що бійців нагороджено «за особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій та при виконанні службових обов'язків».

Главі держави також було продемонстровано стрільби зі зразків озброєння та військової техніки, яка в цей день була передана Президентом військовослужбовцям.

«Мені приємно бачити високий рівень професіоналізму і патріотизму військових, який сьогодні було продемонстровано. Ми бачили, що ці машини вони отримали на ваших очах. Всі присутні військовослужбовці - учасники АТО», - зазначив Порошенко, додавши, що «десантники, піхотинці, танкісти - це честь, основа і опора нашої незалежності - їх шанує і їм довіряє український народ».

Крім того, Глава держави також вручив ордери на квартири 26 військовим.