Вибух у миколаївській квартирі травмував двох людей

Двоє людей постраждали внаслідок вибуху в квартирі багатоповерхівки у Миколаєві.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

«10 серпня о 01:23 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в квартирі на 8 поверсі 9-типоверхового житлового будинку по вул. Космонавтів 140 «Б» у Миколаєві сусіди почули сильний хлопок. В результаті події постраждали двоє осіб, які з різними ступенями опіків госпіталізовані до лікарень міста», - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою виїхали три відділення чергового караулу 4 Державної пожежно-рятувальної частини та чергова зміна оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Миколаївській області. До прибуття оперативно-рятувальних підрозділів сусідами були ліквідовані невеличкі осередки займання. Рятувальниками не допущено виникнення подальших загорань.

Значних руйнувань в будинку не сталося, лише в квартирі, де й був хлопок, вибиті вікна, пошкоджені меблі та двері. Наразі причини події з’ясовуються фахівцями.

На місці працювала слідчо-оперативна група Інгульського відділу поліції, бригади швидкої медичної допомоги, аварійні бригади ПАТ «Миколаївгаз» та ПАТ ЕК «Миколаївобленерго».

За попередніми неофіційними даними стався вибух газу.