За фактом ДТП за участю СБУшників призначена службова перевірка

Служба безпеки України розпочала внутрішню перевірку через ДТП на Кіровоградщині за участю співробітників СБУ, в якій загинули троє людей.

Про це сказав голова керівного апарату Служби безпеки України Олександр Ткачук в ефірі "112 Україна".

"За дорученням голови Служби безпеки Василя Грицака розпочато службову перевірку, і ми всі матеріали, які будуть корисними для військової прокуратури, будемо передавати", - сказав Ткаченко.

Він додав, що життю співробітників СБУ наразі загрози немає, вони перебувають в лікарні.

"Наскільки мені відомо, наразі їх життю нічого не загрожує. В тому числі і затриманий наркодилер, особа, яка підозрювалась у причетності до певних махінацій, також перебуває у лікарні і його життю також нічого не загрожує. Вони всі дістали травми середньої тяжкості", - зазначив Ткачук.

Він поінформував, що, за даними експертизи, водій автомобіля, в якому їхали працівники спецслужби, був тверезим: "Аналіз крові водія підтверджує, що в його крові відсутні були ознаки алкоголю, він не перебував у стані алкогольного сп'яніння".

Як повідомляв Укрінформ, учора у Кіровоградській області на трасі Знам'янка-Луганськ-Ізварине сталася ДТП за участю автомобіля, в якому у службових справах їхали співробітники СБУ з Івано-Франківської області. Вони поверталися із затриманим наркодилером. Машина СБУ зіткнулася з легковиком, в якому їхала сім'я, троє членів якої загинули на місці. За фактом скоєння ДТП військовою прокуратурою порушено кримінальне провадження.