В одеському суді знову шукають бомбу

В Одесі поліція перевіряє вже друге за сьогодні повідомлення про мінування Київського районного суду по вул. Варненський, 3-Б.

Про це інформує Київський відділ поліції в м. Одесі ГУНП в Одеській області. 

«Сьогодні о 13:40 до поліції надійшло ще одне телефонне повідомлення від невідомої особи про те, що заміновано Київський районний суд по вул. Варненський, 3-Б», - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, вибухотехніки і рятувальники знаходяться на місці події. Проводиться обстеження об'єкта та прилеглої до нього території.

Як повідомлялося, сьогодні, о 12:28 до поліції надійшло телефонне повідомлення від невідомої особи про те, що о 13:30 вибухне Київський суд. Станом на 15:00 у Київському районному суді будь-яких вибухонебезпечних речовин, пристроїв або предметів не виявлено. З приміщення було евакуйовано 150 осіб.

Водночас  о 13:51 до чергової частини Портофранківського відділення поліції надійшло анонімне повідомлення про те що Приморський суд, розташований на вул. Балківській 33, заміновано. Всі працівники та відвідувачі суду були евакуйовані.