У Маріуполі зіткнулися автобус, фура і маршрутка - 16 постраждалих

Фото

У четвер, 23 червня, о 07.37 на перетині вулиць Купріна і Митрополичій (Карла Лібкнехта) у Маріуполі сталося серйозне ДТП - зіткнулися маршрутка, легковик і вантажна фура.

Про це 0629 повідомили очевидці.

"Маршрутка №153 повертала з вул. Митрополичої і не захотіла поступитися дорогою фурі, яка рухалася головною вул. Купріна. Водій вантажівки спробував уникнути аварії. В кінцевому результаті йому вдалося уникнути лобового зіткнення - фура вдарила маршрутку збоку. Однак відбулося ще одне зіткнення - рейсовий автобус "Маріуполь-Лугове" вдарив маршрутку в лоб", - повідомили очевидці.

Також в патрульній поліції зазначили, що світлофор на даному перехресті працював у режимі жовтого миготливого світла, тобто фактично перехрестя було нерегульованим. Маршрутка, яка рухалася другорядною дорогою, не захотіла звільняти дорогу транспортним засобам, які рухалися головною. Це і стало причиною ДТП.

За уточненими даними медиків, в ДТП постраждало 16 осіб. Серед них 7 осіб отримали легкі травми і після огляду та надання медичної допомоги залишені на місці аварії.

9 людей були госпіталізовані в міські лікарні. Дітей серед постраждалих немає. Основні травми - струси головного мозку, черепно-мозкові травми, забиття тіла, обличчя, грудної клітки, переломи рук і щелепи.