“Правого сектору” офіційно на передовій немає - штаб АТО

У штабі АТО не підтверджують офіційне перебування на лінії розмежування озброєних членів “Правого сектору”, а їх можливе перебування там є незаконним.

Про це заявив у середу на прес-конференції в Антикризовому медіа-центрі у Краматорську речник прес-центру штабу АТО Сергій Жмурко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"“Правий сектор” - це неофіційна структура і її наявність на лінії розмежування ми не підтверджуємо. Якщо вони знаходяться десь, то вони знаходяться там незаконно і ні з ким не погоджено”, - сказав Жмурко, коментуючи загибель бійців Добровольчого українського корпусу "Правого сектору" (ДУК ПС) на шахті Бутівка.

Жмурко нагадав, що раніше речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що наразі проводиться організоване розслідування інциденту.

У прес-центрі штабу АТО також вказали на те, що бійці добровольчого руху “Правий сектор" мають остаточно легалізуватися, як це зробили раніше їх побратими, та увійти до офіційних військових формувань України.