Одесу затопило: вода вибиває люки, трамваї змінюють маршрути

Фото, відео

У п'ятницю, 3 червня, через дощ деякі вулиці Одеси виявилися затопленими.

Як повідомляє прес-служба "Одесміськелектротранс", вода зібралася, зокрема, на трамвайному полотні в районі Офіцерській вулиці, 9-й станції Люстдорфської дороги та вулиці Чорноморського козацтва.

У зв'язку з цим багато трамваї змінили маршрути.

Як повідомляє прес-служба міськради, на даний момент на більшості вулиць забезпечений нормальний проїзд. Найбільш проблемна ділянка – Митна площа і вулиця Приморська. Тут співробітники поліції обмежили рух транспорту, а спецтехніка відкачує воду.

"Також традиційно є невеликі підтоплення в районі Французького бульвару у зв'язку з тим, що вода не встигає сходити в зливову каналізацію. По вулиці Балківській потоками води вибиває люки, проте проїзд є", — відзначили в мерії.

Крім того, на Великій Арнаутській вода не йшла у зливовий колектор через скупчення великої кількості сміття. Наразі стоки очищено.

«Вся спеціальна техніка КП «Міські дороги» з 18 годин 2 червня, в тому числі високонапірна гідродинамічна установка на базі автомобіля MAN (спецмашина, яка відкачує воду з проїжджої частини), виведено на вулиці міста», — додали в прес-службі.

Фото і відео користувачів групи "Одеса як вона є"