Жебрівський створив спецкомісію для перевірки чиновників ОДА

При Донецькій облдержадміністрації за участь представників АТЦ буде створена спеціальна комісія, яка перевірить на причетність до  "злочинів" усіх працівників ОДА- фігурантів одного з журналістських розслідувань.

Про це заявив на своїй сторінці у Фейсбуці голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. 

"Минулого тижня в інтернет-простір вийшла стаття, де автор, згадуючи окремих працівників Донецької облдержадміністрації, звинуватив їх у різних гріхах. Запобігати і рефлексувати не збираюсь. Сьогодні на апаратній нараді дав доручення створити при ОДА спеціальну комісію, що перевірить на причетність до так званих "злочинів" усіх фігурантів статті", - йдеться у повідомленні.

Спецкомісія розслідуватиме у тому числі і звинувачення, що нібито Жебрівський має спільний бізнес з одним із міських голів Донеччини. "Щось знайдуть – обіцяю поділитися", - написав донецький губернатор.

"До складу комісії заради максимальної незаангажованості увійдуть представники Антитерористичного центру. За результатами перевірки прийматиму рішення. Але відповідати за свої слова повинні всі. У тому числі "журналісти сенсаційних розслідувань", - йдеться у повідомленні.