Після «вибухової» перерви суд відновив на роботі директора Угерського спиртзаводу

Скандальний процес зі звільненням директора ДП «Угерський спиртзавод» Андрія Малишевського знайшов завершення у Залізничному суді Львова. Феміда задовольнила  позов про скасування наказу концерну «Укрспирт» та поновлення його на посаді керівника підприємства.

Про це Укрінформу повідомили у профспілковому комітеті заводу.

«Вважаємо таке рішення суду крапкою у спекуляціх щодо зміни керівництва Угерського спиртзаводу. Адже саме незаконне рішення концерну «Укрспирт» щодо звільнення директора нашого заводу стало підставою для масованої рейдерської атаки на підприємство», - зазначив  голова профспілкового комітету підприємства Євген Сомик.

За його словами, профспілка і надалі буде відстоювати права працівників спиртзаводу і викривати будь-які незаконні спроби прибрати до рук це прибуткове підприємство.

Як повідомлялось, напередодні невідомий з міста Дубни Рівненської області «замінував» Залізничний райсуд Львова, де розглядалась справа щодо незаконного звільнення директора «Угерського спирзаводу». Після огляду приміщення вибухотехніками суд продовжив роботу і виніс згадане рішення. Звільнення директора було однією з ланок незаконного заволодіння Угерським спиртзаводом, яке продовжили три сотні озброєних чоловіків, котрі вдерлись на територію підприємства і посадили свого керівника. Тоді на місці події працював керівний склад поліції Львівщини. Після довгих перемовин «тітушки» погодились покинути завод та поїхати у райвідділ. Під час перебування на заводі рейдери пошкодили лабораторію та погромили обладнання.