АТО: під Авдіївкою та у Зайцевому йдуть цілодобові бої

У зоні проведення АТО діє одночасно дві гарячі точки - під Авдіївкою та у Зайцевому (Донецька область), українські військовослужбовці змушені вести цілодобові бойові дії.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Двома "найгарячішими точками" на лінії зіткнення вчора були Зайцеве та Авдіївка, де бойові дії ведуться у цілодобовому режимі. За минулу добу окупанти випустили по наших позиціях близько 250 мінометних мін", - сказав Лисенко.

Він також додав, що з боку бойовиків розпочали обстріли і ворожі снайпери, які були помічені на Донецькому напрямку в Новгородському, Авдіївці та Опитному. 

"Окрім цього, у Зайцевому ворог застосував 152-мм артилерію, випустивши 10 снарядів. Також активізувалися ворожі снайпери - обстріли відбулися у Новгородському, Авдіївці та Опитному", - додав речник штабу АТО. 

Лисенко також зазначив, що бойовики активізували обстріли по всьому фронту, "від Світлодарської дуги до Донецького аеропорту".